14 martie 2010

NEOSCLAVAGISMUL (2)

...e clar...traim bine...
Inca o viata de om s-a stins pe..."altarul" economiei de piata...deh...aia capitalista...
La 34 de ani, o mama de gemeni a murit, intr-o cursa nebuna intre solicitarile patronilor (legitime, nu-i asa?) si... pretentiile copiilor sai (niste mofturi, nu-i asa?)   care, probabil, o voiau si ei acasa si doar atat. La 34 de ani era normal sa stea la serviciu 10-12 ore si sa traga "ca bou'n jug" pentru prosperitatea patronilor si a masinilor lor si era la fel de normal sa ajunga acasa noaptea, dupa ce aia mici s-au culcat deja, cu povesti spuse de altcineva...

Unii spun ca firma la care lucra tanara are vechi si serioase probleme cu legea. Pentru amanunte vezi link-ul:
Si ca se pare ca nici firma-mama din Franta nu se simte prea bine din punctul asta de vedere.
Intre timp au aparut numeroase marturii ale unor persoane care au lucrat la compania cu pricina sau care cunosc persoane care lucreaza acolo. Mai toate declaratiile sunt...nashpa... Au inceput si controalele Inspectoratului Teritorial de Munca si ale Parchetului. Problema este ca si in 2007 au existat niste controale ale ITM-ului. Alea cum s-or fi finalizat? Bineinteles, cu bine, ca la ce spagi se spune ca se iau la ITM nici nu se poate altfel. Acuma tot ITM-ul este in control la firma lu' Peste...Interesant, nu?
Speram sa nu scriu si episodul 2 la articolul NEOSCLAVAGISMUL. Din pacate am sperat degeaba si dupa cum se prezinta lucrurile in tarisoara nu avem de ce spera.

Niciun comentariu: