12 august 2010

WELCOME MISTER HIDDINK ! Hoşgeldin mr.Hiddink ! Dobrodošli Mr.Hiddink !

Meci mediocru al tricolorilor, cu cateva plusuri in primele 60 de minute. Guus Hiddink a primit de la obscurul si controversatul arbitru sarb Milorad Mazic o consistenta "prima de instalare" sub forma unui penalti pe care l-a vazut numai el si asistentul. Nici macar turcul implicat in faza respectiva nu s-a dumirit vreo doua minute ce aratau cei doi indivizi, carora inainte de meci li s-a spus ca sunt arbitri. Maimutoi ca astia ar trebui dusi sa arbitreze cateva sezoane prin diviziile judetene, ca sa-i alerge aia pe-acolo pe teren si sa le scoata gargaunii din cap. 
Bineinteles ca Lucescu Jr. l-a pus din nou pe "experimentatul" Lobont sa stea intre barele portii noastre, insa nu l-a anuntat inainte ca trebuie sa mai si impiedice mingile sa intre in poarta, astfel ca "experimentatul expirat" a luat gol ca in curtea scolii. Dar, vorba lui Ovidiu Ioanitoaia, "antrenorul nu prea avea alte solutii". E de inteles ca Ovi si Mircea sunt prieteni vechi, dar sa te ... "asezi" contra vantului, in ciuda evidentei este jenant, nea Ovi... adica... te uzi pe pantaloni...


(problema e ca Mazic va arbitra si meciul Grashopper-Steaua din play-off-ul Europa League; poate mai pune mana pe carte si el pana atunci)


Niciun comentariu: