21 mai 2010

STEAUA A PLECAT DEMULT

Moskopole dixit. Si a zis bine...pe blogul lui Ioanitoaia:


"Nu stiu cum vad altii, dar pentru mine Steaua s-a mutat de mult timp din Ghencea. Steaua s-a mutat la palat. Trecand pe la DNA. Si prin beciurile Politiei.
Steaua nu mai sta in Ghencea de mult, pentru ca s-a mutat in studiourile din Baneasa si Protopopescu. Acolo s-o cautati.
Steaua s-a mutat din Ghencea de cand au fost goniti si umiliti Piturca, Cacoveanu, Hagi, Lacatus, Tudorel, MM, de cand sunt injurati Lita, Alecsandrescu, Ienei si Iordanescu.
Steaua s-a mutat din Ghencea de cand rudele patronului au pus stapanire pe club, in timp ce un Majearu moare de foame.
Steaua s-a mutat din Ghencea din momentul in care un copil de 7-8 ani a fost rugat sa spuna un jucator de la Steaua, iar el a spus Becali.
Din momentul in care a inceput sa fuga cu bani dupa autocare.
Din momentul in care a inceput sa castige cu brichete.
Si cu valize.
Din momentul in care a inceput sa se bazeze pe ”singurii mei prieteni din fotbal, Sechelariu si Oli”. Sau pe ticalosia unor jucatori de la Vaslui.
Din momentul in care n-a fost in stare sa scoata un amarat de egal cu Dinamo.
Din momentul in care, locurile 3, 5 si 6, sunt considerate mari realizari.
Din momentul in care societatea nu a mai putut controla acest bufon, care s-a dovedit un monstru.
In momentul in care paranoia si aroganta maladiva a acestui specimen a ajuns la o devianta dementa.
Dar cel mai important, Steaua a plecat din Ghencea in momentul in care acest individ a inceput sa faca prozeliti, viciind sufletul suporterului stelist, intr-un act de genocid la adresa fiintei intime a clubului.
Steaua a plecat din Ghencea de mult, d-le Ioanitoaia, iar d-voastra, si altii ca d-voastra, aveti o importanta contributie la mutatul ei.
De cand s-au intamplat toate astea, indiferent unde a jucat, si indiferent unde ar juca, Steaua s-a mutat din Ghencea.
De atunci, Steaua nu e Steaua!"
Are dreptate Moskopole cu contributia presei la inventarea lui Becali. Pe baieti nu-i intereseaza aproape de loc ce se petrece in fotbal decat in masura in care exista circ despre care ei pot scrie si din care pot castiga o paine alba...

Un comentariu:

Moskopole spunea...

Va multumesc pt. corectitudinea atitudinii d-voastra, de a preciza corect autorul comentariului. Ceilalti, absolut toti care l-au preluat nu s-au obosit.
Cei mai multi dau ca autor " un suporter", iar profesionistii de la gsp, il dau ca autor pe "eu", care doar a republicat comentariul meu initial, precizand "republic un comentariu extraordinar de mai jos:"

Suntei singurul care a procedat corect. Va felicit si va multumesc.

P.S. Sunt din Constanta si cred ca avem cunostinte comune in Medgidia, dl. consilier Epure, sau dl. director Coman de la Arhive, poate?