03 septembrie 2010

CRACANEL , MERGI TATĂ ŞI TE CULCĂ !

Excelent meci al baietilor nostri, care au jucat un fotbal cursiv, tehnic si inventiv, care a demonstrat ca atmosfera in cadrul lotului este foarte buna. Superioritatea baietilor nostri si-a spus cuvantul inca o data, daca mai era nevoie, iar tactica impusa de tehnicianul echipei s-a potrivit ca o manusa atat pe calitatile net superioare ale alor nostri, cat si pe atitudinea sovaielnica a adversarilor, dovedind inca odata atmosfera excelenta din sanul lotului. Toate compartimentele echipei noastre au functionat perfect, completandu-se si ajutandu-se unul pe celalalt, dovada a faptului ca atmosfera in cadrul lotului este excelenta. Blocul defensiv al romanilor a constituit un zid de netrecut pentru timizii atacanti albanezi, iar portarul echipei noastre aproape ca nu a avut ce face, semn ca atmosfera in cadrul lotului este excelenta. Mijlocul reprezentativei Romaniei a colaborat foarte bine atat cu apararea cat si cu atacul, semn ca atmosfera in cadrul lotului este excelenta. Cele trei sau patru varfuri de atac au lucrat ca adevarate pistoane care au solicitat la maxim apararea albaneza, dovada a atmosferei excelente din cadrul lotului.

Ce ar mai fi de spus? Poate ar trebui sa mentionam aici declaratia selectionerului,  care spunea ca in lot domneste o atmosfera excelenta...
O declaratie extrem de inteligenta si profunda, chestii care se citesc si pe fata maturului nostru antrenor.
("...Crăcănel este un bărbat slab, fricos şi nehotărât. Deşi înşelat de femeie, el este gata s-o mai ierte încă o dată, aşa cum făcuse şi cu predecesoarea ei. Atacat de Pampon, nu este în stare să se opună fizic, ci ameninţă cu scandalul. Este patetic şi teatral în exprimarea propriilor slăbiciuni, izbucnind deseori în plâns, pentru că are „naturelul simţitor”..." - descrierea personajului CRĂCĂNEL din piesa D-ALE CARNAVALULUI de I.L.CARAGIALE)

Niciun comentariu: