17 septembrie 2010

LIVERPOOL - STEAUA 4-1

"Thank you Mr. Muniz Fernandez"
 or
 "Thanks to Mr. Muniz Fernandez"
sau
 circarul Kirgyakos 
(Κυργιάκος ακροβασία τσίρκο)
Steaua a inceput curajos un meci in care in mod categoric si de departe, Liverpool a fost favorita. Si s-a vazut asta in mod clar, mai ales in repriza a II-a, cand englezii au aratat cam ca un tavalug care atunci cand pornea spulbera totul in cale... In ansamblu spectacolul a fost excelent, chiar daca pe noi ne-a cam durut, mai ales pe final.
Formidabilul gol al lui Tanase avea sa fie uitat repede in repriza a doua cand (contro)versatul arbitru Muniz a vrut sa lase de inteles ca a fost pacalit de  un maimutoi din apararea englezilor (foto), care a aratat ca stie foarte bine lectia circului pe un teren de fotbal, simuland jenant un fault la contactul cu Kapetanos. Ce a urmat nu a fost greu de ghicit, pentru ca unei super echipe ca Liverpool ii este de ajuns un astfel de impuls pentru a iesi dintr-o situatie dificila. N-am inteles nici schimbarile facute la Steaua si nici continua aruncare a baloanelor in careu prin centrari la care englezii sunt maestri. Ilie ar fi trebuit sa stie asta, pentru ca de pe banca de rezerve se vede bine cum joaca adversarul (vorbeam de banca Stelei, nu a lui Tottenham sau WestHam...).
UPDATE: Uitati-va la mascariciul asta in ce hal cade. Inchipuiti-va un malac de aproape 2 metri si peste 100 kg cum se roteste in aer si da din maini si din picioare, exact cum faceau bufonii de la curtile regale de pe vremuri... Pai ca sa-l faca pe acest hipopotam sa se roteasca in aer in halul asta Kapetanos ar fi trebuit sa aiba muschii  lui Swartzenegger si tehnica lui Bruce Lee. Hai sa fim seriosi !...

Niciun comentariu: