10 octombrie 2010

FRANCE - ROUMANIE 2-0

Monsieur l'arbitre, donnez nous un buuut!
Monsieur l'arbitre, donnez nous un buuut, s'il vous plait !
Monsieur l'arbitre, monsieur l'arbitre !...


Inca o data se dovedeste atitudinea abjecta pe care o au in general strainii la adresa noastra. De data aceasta suflatorul portughez in fluier si fratele lui de suferinta - tusierul - au "rezolvat" meciul cu francezii chiar atunci cand existau semne ca ar putea fi iar deranj in echipa Frantei, adica prin minutul 82. In acest minut baietii veseli cu fluier si steaguri au crezut pentru o clipa ca fac parte din galerie si s-au comportat ca atare, adica s-au facut ca nu vad un offside ca-n curtea scolii. De aici meciul s-a rupt si evident ca ai nostri n-au mai putut face nimic.
Oricum, nu am avute de vazut mare lucru la echipa noastra, poate putin in repriza a doua, dar am vazut un Pantilimon exceptional, care ne-a facut sa-l uitam pe "dirijorul" (vai !) Lobont. Speram sa-l uite si Lucescu. 
Vom vedea in urmatoarele meciuri daca jocul nostru a fost sau nu un foc de paie. 
UPDATE : In orice caz cred ca e bine ca micutul Cracanel are sustinerea conducerii federatiei, dar ar fi cazul, daca tot nu ne mai calificam nici acum, sa i se puna in vedere ca trebuie facut ceva pentru reconstructia Nationalei, trebuie incercati si alti jucatori, chiar din campionatul intern, trebuie adusi cativa si de la tineret, adica e nevoie sa se vada ca se petrece CEVA POZITIV, ca "pe invers" am tot vazut pana acum... Daca omul nostru e in stare sa gandeasca un program de redresare pe termen lung, atunci sa ramana, daca nu, nu.

Niciun comentariu: